sampon nuantator blond bej Sereni Capelli
De ce suntem neinteresanti pentru cei din jur?
Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.
In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de par, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata de nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.
Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.
Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.
M-am determinat sa gasesc o rezolvare la aceasta problema, sa ma conving daca asta este cu adevarat obstacolul.
Am inceput sa ma interesez pentru diferite solutii la recapatarea parului meu tanar. Nu imi doresc sa intru in detaliu si sa judec anumite produse sau solutii, insa nimic din ce am gasit nu consider ca mi-ar aduce vreun beneficiu, poate doar sa fie nefavorabil sau daunator.
In cautarile mele, atentia mi s-a oprit asupra unor produse de la Sereni Capelli
www.serenicapelli.ro pe care le-am mai vazut anterior la TV sau pe diferite site-uri. Si nu as scrie in continuare despre ei, daca nu mi-ar fi schimbat perceptia asupra remediilor parului alb si nu mi-ar fi imbunatatit viata.
Citind numeroasele informatii puse la dispozitie si sutele de recenzii pozitive, mi-am zis ca nu am cum sa nu incerc si eu. (Buna alegere)
Am comandat direct de la producator, de pe
www.serenicapelli.ro, insa cum nu ma plateste nimeni sa promovez, puteti lua de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Am inceput sa folosesc produsele. Primele 2 saptamani fiind cum au fost, dupa care, imediat dupa primele 2 saptamani de folosire zilnica a produselor de la Sereni Capelli, am observat cea mai mare schimbare.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat nici macar pana in ziua de azi.
Am un par scos din reclamele pe care le vedeam pana acum .
Pe langa rezolvarea acestei probleme, am observat multe alte beneficii precum: rezolvarea permanenta a problemei cu matreata sau dermatita.
Nu mi-am mai facut griji niciodata ca voi avea matreata in par sau pe mine.
Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.
Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)
Look into my webpage -
nogrey efecte secundare